Bulgaarse school

“Kliment Ohridski“ in Eindhoven

Koninkrijk der Nederlanden

  • slide2
  • slide3
  • Slide4

Welkom

De Bulgaarse school werd opgericht met als doelstelling de kinderen die in Eindhoven en omgeving leven de mogelijkheid te bieden hun kennis van de Bulgaarse taal, letterkunde, geschiedenis en tradities te ontwikkelen en te verrijken. De school organiseert lessen voor kinderen van 4-6 jaar en ook lessen Bulgaarse taal, letterkunde en geschiedenis voor kinderen vanaf 7 jaar.

Tijdens de lessen wordt gebruik gemaakt van schoolboeken en leermiddelen van Bulgaarse uitgevers die worden aangepast aan de leerbehoeftes van kinderen die opgroeien in een tweetalige leeromgeving.
Er worden nieuwe leerlingen aangenomen door het gehele schooljaar. Elk kind is welkom om een proefles bij te wonen. Met het systeem van inschrijving kunt u hiermee kennismaken.

De leersessies worden gehouden op zaterdag vanaf 14.30 t/m 18.30 uur volgens een schema, dat speciaal gemaakt wordt voor elk schooljaar.

U kunt de school vinden op het onderstaande adres:
Basisschool Theresia
Zeelsterstraat 138
5652 EN Eindhoven
Google Maps: http://goo.gl/maps/Bmsck
Voor meer informatie kunt u mailen naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Новини

Работилница за торти

През м. октомври 2017. най-малките възпитаници на...

Ден на народните будители

С голям ентусиазъм и много сериозна подготовка на...

ЗАВЪРШВАНЕ НА ГОДИНАТА

1 юли 2017г. С радост споделяме с всички Вас, че з...

НАБИРАМЕ УЧЕНИЦИ ЗА 2017-2018

Българското училище в Айндховен е в кампания за за...

Facebook

 

Fotogalerie